Gastenboek E-mail update Reislinks

Algemene zaken


Belevenissen vooraf
Voorgaande reizen
Algemene zaken
Europa
Rusland
China
Vietnam
Cambodja
Thailand
MaleisiŽ en Singapore
Indonesie
Laos
Turkije
Griekenland
Italie
Afrika
Weer thuis

Evenals bij het gelijknamige ministerie komen hier de verhalen die niet op de te bezoeken plaatsen betrekking hebben, maar op de reis in het algemeen: hoe verloopt het, valt het mee of tegen, komen we financieel uit zoals we verwacht hadden, etcetera:

Nog 1,5 week
De tijd vliegt en we zijn ineens nog maar 1,5 week voor vertrek aanbeland. Hoe staat het met de voorbereidingen en hebben we er nog zin in?

Balans na 45 dagen
De evaluatie na 45 dagen reizen

Balans na 120 dagen
Hoe gaat het met Patrick en Sabine na 120 dagen reizen.

Balans na 200 dagen
Hoe is de toestand in de wereld na 200 dagen??

Wat nu? Na 270 dagen
Bijna 9 maanden onderweg en we bevinden ons wederom in Bangkok. We sluiten hiermee dus weer een gedeelte van onze reis af en het is nu, meer dan ooit, tijd voor de vraag, wat nu? En dus een speciale aflevering in de serie "de balans".

De balans na een jaar
Oei, een mijlpaal! Hoog tijd dus voor een tussenstand. Er is veel gebeurt sinds de vorige balans, en de daarin aangekondigde plannen zijn geheel omgegooid. Behalve de vaste items in deze balans dus ook de laatste wijzigingen en de nieuwe plannen.

De Eindbalans
Bijna 15 maanden hebben we het volgehouden. Een reis om nooit te vergeten, dat moge duidelijk zijn. Maar er is natuurlijk veel meer over te zeggen, en daarom maken we hier de balans op.

Ga naar het overzicht van de Belevenissen

Wereldreis zonder vleugels