Gastenboek E-mail update Reislinks

Voorgaande reizen


Belevenissen vooraf
Voorgaande reizen
Algemene zaken
Europa
Rusland
China
Vietnam
Cambodja
Thailand
MaleisiŽ en Singapore
Indonesie
Laos
Turkije
Griekenland
Italie
Afrika
Weer thuis

Sinds 1996 hebben wij de verre reizen ontdekt. In dat jaar hebben we een maand rondgetrokken in Australie. Gegrepen door het reisvirus hebben we in de jaren daarna andere grote reizen gemaakt, waarvan je hieronder een korte beschrijving vindt en als je op de link klikt een uitgebreider reisverhaal.

Australie 1996
In 1996 moest Patrick naar een paar Sypmosia in Australie. Aansluitend maakten we een rondreis langs de Oostkust richting Cairns en met twee tussenvluchten via Darwin naar Sydney.

Puerto Rico 1997
Op zoek naar de ideale vakantie viel ons oog op Puerto Rico: Cultuur (Spaanse Forten), Natuur (tropisch regenwoud) en goede temperaturen. Dit bleek allemaal aanwezig, maar Puerto Rico bleek ook erg Amerikaans.

Afrika 1998-1999
In navolging van een bevriend stel reisden we per truck door Oost Afrika: een fantastische ervaring die ons niet alleen back to basics bracht maar ook op het idee om langer weg te gaan.

Midden Amerika 1999
Na Afrika zochten we een reis met eenzelfde avontuurlijke organisatie. Dat werd The Shoestring Company en daar hebben we geen spijt van gekregen. In hoog tempo werden we door de Maya-cultuur en de prachtige natuur (vulkanen, regenwoud en de caribische zee) van Mexico, Guatemala, Honduras en Belize gevoerd.

Egypte 2000
In 2000 begonnen we met sparen voor de grote reis. Vandaar dat onze vakantie iets goedkoper moest. 3 weken Egypte brachten ons langs de tempels en pyramides, maar de meeste indruk maakten de verschillende kleuren woestijn.

Ga naar het overzicht van de Belevenissen

Wereldreis zonder vleugels